Okulumuz Hakkında

Ormanlı İlkokulu
ORMANLI KÖYÜ, KÖY SOKAĞI, NO7/1 ŞİRVAN SİİRT
05.............
0
https://ormanliilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizin tarihini araştıran,geçmişine sahip çıkan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olmasını sağlamak.Öğrencilerimizde geniş bir dünya görüşü oluşturmak.Öğrencilerimizin okuma yazma seviyelerini yükselterek hayata daha farklı açılardan bakmalarına yardımcı olmak.Öğrenci merkezli öğrenmeyi ilke edinerek öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek.İnsanın isterse her şeyi başarabileceğini öğrencilerimize kavratmak.Daima umutlu ve mutlu olan,hoşgörülü,saygılı,yardımsever,temiz,özgüveni yüksek,doğayı ve hayvanları seven,özverili,bencil olmayan,Türkçe´yi düzgün konuşabilen ve çalışmayı kendilerine ilke edinmiş bireyler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON

Biz Ormanlı İlkokulu olarak Atatürk ilke ve inkılaplarını kendisine ilke edinmiş,Türk istiklalini ve Türkiye Cumhuriyeti´ni ilelebet muhafaza ve müdafaa edecek,Türkiye Cunhuriyeti´ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracak,tarihini araştıran ve tarihine sahip çıkan;bayrağını,vatanını ve milletini seven,vatanı söz konusu olduğunda canını ortaya koyabilecek;Türkiye´de ve dünyada meydana gelen her türlü gelişmeyi takip eden;ailesine,öğretmenlerine,arkadaşlarına ve tüm insanlara saygılı davranan,dürüst,çalışkan,terbiyeli,okumayı seven,temiz,düzenli,araştırmacı,çağdaş düşünen,öğrenmeyi öğrenen,bilimsel gelişmeleri takip eden,ilkeli ve başarılı bireyler yetiştirmek istiyoruz.

BAŞARILAR

:(
Öğretmen :2
Öğrenci :39
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Öğretim Şekli

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

07:00 - 17:10

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Soba

Servis Bilgisi

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 55 km. İlçe merkezine 31 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Siirt İlinin Şirvan İlçesine bağlıdır. İlçenin kuzeyindedir. Yaklaşık olarak 1650 rakımı vardır. Okulumuz köyün girişindedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları